Oost-Nederland 2021 dag 01     vr 11 juni 2021    
Tilburg Aerdt     133 km

VIA ZEVENAAR

Het is onze bedoeling om allereerst naar camperplaats de Wellinghoeve te rijden. Deze ligt in Groessen (bij Duiven). Bartek, onze oudste zoon, en Marloes wonen in dat dorpje. Zij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Zevenaar, en we zijn van plan om daar eens een kijkje te gaan nemen.

We rijden voor de verandering niet via de A59 en de A50 naar Arnhem, maar slaan bij ’s-Hertogenbosch linksaf, de A2 richting Deil. Daar nemen we de A15 richting Nijmegen. Bij Ressen kiezen we voor de A325 richting Arnhem. Na de Andrej Sacharovbrug nemen we de afslag Westervoort, om binnendoor, via Duiven, naar de Wellinghoeve te rijden. Daar is echter geen plaats meer voor ons.

We rijden door naar Aerdt. In 2016 hebben we een paar dagen op camping de Rijnstrangen gestaan. Die is echter ook vol. We rijden een klein stukje verder naar camperpark het Gelderse Eiland, waar we de laatste vrije plaats bemachtigen.

Vroeg in de avond fietsen we nog even naar Zevenaar. Bij het bouwproject ontmoeten we Bartek en Marloes. Samen bekijken we hun toekomstige huis.